FathiahRaihana

Sunday, February 13, 2011

Background comel =)

Assalamualaikum ^^ esok dah kerja . hari nie letih gilaaaaa . hohh . baru-baru nie kan.. ada ramai kawan-kawan baru buat blog . omaiiii . bersemangat betul aku tengok kawan-kawan aku niehh .. takpa-takpa , teruskan usaha andaaa =D oleh itu , ramai ya umat manusia bertanya aku macam-macam soalan pasal blog nieh . sedangkan hakikatnya blog saya sendiri pom serabuttt bagai baru belajar buat belog semalam . aceceyyy . kelentong jeee ~


jadi , sesiapa saja yg bertanya aku sebelum nie ... meh nak share meh dengan koranggggggg .. dah korang tanya aku, aku bagitaw setakat yang aku taw je la ya =D


selalunya , kalau nak cari background yang comel-comel , saya mesti cari disini .




bukak je , dan korang akan nampak list Backgrounds di sebelah kiri tu . comel kan :D


dan satu lagi yang memang selalu ana bukak, sebab graphics dalam nie comel-comel sangat .



actually , menda-menda comel nie saya buat dari zaman Friendster dan Myspace lagi . tapi sekarang dua-dua aku delete buang dah T____T memandai ja adjust code HTML tu sesuka hati kuuu . berani la sikit mencuba yaa =)


 just , try la explore sendiri ^^ nanti lama-lama expert laaa =)  tak pun , korang type je kat Google tu .. sure-sure dapat punyaa .. jangan takut nak try .. back up la dulu template yang sedia ada nie sebagai langkah keselamatan ..lagi satu, laman web macam nie pun banyak membantu jugak walaupun sikit-sikit je ..




aku memang simple je , so aku tak tau nak ajar menda dasyat-dasyat sangat kat koranggg . tapi kalau ada apa-apa nak tanya, jangan la segan yaa ^^
okey , insan-insan baru dalam dunia blog , selamat mencubaaaaaa :)





Kalau SUKa boleh LIKE :)
Sape COMMENT die COMEL! :)

7 orang Sahabat:

karipapsayur said...

thanx utk info. best3!

Sedebuk aksesori wanita untuk yang bertuah. Mudah aje pun nak join Giveaway nih. Meh le~

qyqa said...

wah.. maklumat yg berguna..thanx!!!

ana bt la tutorial cam ner nak wat komen yg ada replay cam ana punya blog nih

cik @ien said...

akak pun suka cr icon cute2 kat situ.. hehe



p/s : dh kurang minat dbsk skrg.. opsss.. berpaling tadah plak.. ekekke

Arpiiz said...

kalau letak banyak sangat widget boleh berat pula blog nanti.. So, pilih yang penting saja..

Yiyi Tuna said...

comel belog ni..nti visit la kite ek.. :)

EQinZ QeyNa said...

nice blog mrs fathiah .. ^^ do visit n folow back k ^^

kimwye said...

lagu apa nyh?

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.